Αριθμός μηνυμάτων : 477 Ημερομηνία εγγραφής : 17/11/2011
wizface Magic-points: Magic-points
Θέμα: Monte Carlo Κυρ Ιαν 08, 2012 2:29 am
Μια νεαρή γυναίκα, η αγχώδης ετεροθαλής αδελφή της και η καλύτερη φίλη της χρησιμοποιούν τις οικονομίες τους για ένα ταξίδι που ονειρευόνται εδώ και καιρό στο Παρίσι, που καταλήγει να μετατραπεί σε μια μεγάλη απογοήτευση. Όταν αποφασίζουν να κάνουν ένα διάλειμμα από την άθλια περιοδεία, καταφεύγοντας στο λόμπι του ξενοδοχείου των 5 αστέρων, ένας από την παρέα κατά λάθος, προκαλείται αισθηματικά από μια επώνυμη Βρεττανίδα μεγαλοκληρονόμο. Προτού προλάβουν ν' αποκαλύψουν την αληθινή τους ταυτότητα, πέφτουν μέσα σε μια θύελα από παπαράτσι, ιδιωτικά αεροπλάνα, φορέματα υψηλής ραπτικής, αισθηματικά βιβλία και διακοπές στο Μόντε Κάρλο.
Σας αρεσε η ταινια; Αν ναι ποια ηταν η καλυτερη στιγμη;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Disney Princess στις Τρι Ιαν 24, 2012 4:47 am, 2 φορές συνολικά
Alex Russo Admin group
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2012 Ηλικία : 120
wizface Magic-points: 400
Θέμα: Απ: Monte Carlo Κυρ Ιαν 08, 2012 6:41 am
Moυ άρεσε πάρα πολύ.... και η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν προσπαθούσαν τα 3 κορίτσια(Γκρέις,Έμμα και Μέγκ) να ξεφύγουν απο την Κορντίλια.Και ο πληστιριασμός στο τέλος
Disney Princess Admin group
Αριθμός μηνυμάτων : 477 Ημερομηνία εγγραφής : 17/11/2011
wizface Magic-points: Magic-points
Θέμα: Απ: Monte Carlo Σαβ Ιαν 14, 2012 2:18 pm
Εξαιρετικη ταινια δεν εχω λογια...
Η καλυτερη ,για εμενα, σκηνη της ταινιας ηταν οταν η Γκρεις εβλεπε τα πυροτεχνηματα μαζι με τον Tεο
Bright angel Wowp lover
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2012
Θέμα: Απ: Monte Carlo Σαβ Μάης 12, 2012 10:38 am
Disney Princess έγραψε:
Εξαιρετικη ταινια δεν εχω λογια...
Η καλυτερη ,για εμενα, σκηνη της ταινιας ηταν οταν η Γκρεις εβλεπε τα πυροτεχνηματα μαζι με τον Tεο
Αυτο ακριβως :
Monte Carlo
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης