Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2012 Ηλικία : 120
wizface Magic-points: 400
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τρι Απρ 24, 2012 6:41 am
Η συνενετευξη του Rayan στη Selena(ειναι μεταφρασμενη)-->
Σπόιλερ:
Ryan:Τι εχεις να πεις για το ντουετο του Justin με την Taylor Swift?
Selena:Εγραψαν ενα τραγουδι μαζι. Δεν ξερω αν θα μπει στο αλμπουμ, αλλα αν οχι, ειμαι σιγουρη οτι θα κυκλοφορησει καποια στιγμη, γιατι ειναι σπουδαιο τραγουδι. Ειναι λιγο ακουστικο.
R: Ακουσες το τραγουδι "Boyfriend"?
S: Το εχω ακουσει πολυ καιρο πριν και το ηθελα τοσο πολυ, επειδη ειναι τοσο εθιστικο. Το τραγουδουσα ολη την ωρα και κανεις δεν το ειχε ακουσει ακομ, αλλα ειναι ενα μεγαλο τραγουδι!
R: Θα κυκλοφορησεις ενα αλμπουμ στα ισπανικα?
S:Ηχογραφω τα περισσοτερα τραγουδια μου στα ισπανικα. Ειναι απλως μια μεταβατικη φαση, για θελω να κυκλοφορησω το τεταρτο αλμπουμ και στα ισπανικα. Ετσι, ειναι ολα σχετικα με τον σχεδιασμο. Εχω καποια αλλα τραγουδια για την ηχογραφηση και θα κυκλοφορησουν.
R: Ποιο ειναι το αγαπημενο σου φαγητο?
S: Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο φαγητο. Μου αρεσουν πολλα φαγητα. Μου αρεσουν τα παντα. Αλλα μ'αρεσει λιγο πιο πολυ το Pad Thai για τεσσερις ημερες.
R: Ποιος ειναι ο ρολος σου στο Spring Breakers??
S: Αρχικα κανεις δεν ηξερε για το Spring Breakers. Προκειται για μια ανεξαρτητη ταινια. Ηταν μια μεγαλη παραγωγη, αλλα ηταν ολα λιγο χαοτικα με τα παντα. Ηταν διαφορετικο!
R: Πες για τον ρολο σου στην απερχομενη ταινια "The Getaway"
S: Παω στην Βουλγαρια για το γυρισω. Ειναι μια ταινια δρασης με τον Ehan Hawke, που βασιζεται ππανω στα αυτοκινητα. Προκειται για μια επιδιωξη σε ολοκληρη την ταινια. Ειμαι ενθουσιασμενη με το ειδος που πρεπει να παιξω.
R: Πες μας για την εφαρμογη "Postcard On The Run"
S: Μπορεις να παρεις μια εικονα στο τηλεφωνο σου και στην συνεχεια να το μετατρεψεις σε μια καρτ-ποσταλ και να την στειλεις οπουδηποτε στον κοσμο. Μπορειτε να γραψετε ενα μικρο μηνυμα. Εχουμε ακομα μερικα αρωματα που μπορεις να βαλεις επανω και μετα να τα μυρισεις. Οπως, εαν ειστε στην παραλια υπαρχει μυρωδια απο αντηλιακη λοσιον. Ετσι, εχουν και τα κερια για μια τουρτα γενεθλιων. Ειναι καταληκτικο!!
Η ιστοσελίδα του περιοδικού People επέλεξε κάποιες διασημότητες με τα παπούτσια που δεν κουραζόμαστε να τα βλέπουμε. Η Selena βρίσκετε μέσα στην λίστα με τα μποτάκια που φορούσε στις αρχές του έτους.
Αριθμός μηνυμάτων : 477 Ημερομηνία εγγραφής : 17/11/2011
wizface Magic-points: Magic-points
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τετ Απρ 25, 2012 10:32 am
Alex Russo έγραψε:
Σπόιλερ:
Selena:Εγραψαν ενα τραγουδι μαζι. Δεν ξερω αν θα μπει στο αλμπουμ, αλλα αν οχι, ειμαι σιγουρη οτι θα κυκλοφορησει καποια στιγμη, γιατι ειναι σπουδαιο τραγουδι. Ειναι λιγο ακουστικο.
S: Το εχω ακουσει πολυ καιρο πριν και το ηθελα τοσο πολυ, επειδη ειναι τοσο εθιστικο. Το τραγουδουσα ολη την ωρα και κανεις δεν το ειχε ακουσει ακομ, αλλα ειναι ενα μεγαλο τραγουδι!
S:Ηχογραφω τα περισσοτερα τραγουδια μου στα ισπανικα. Ειναι απλως μια μεταβατικη φαση, για θελω να κυκλοφορησω το τεταρτο αλμπουμ και στα ισπανικα. Ετσι, ειναι ολα σχετικα με τον σχεδιασμο. Εχω καποια αλλα τραγουδια για την ηχογραφηση και θα κυκλοφορησουν.
S: Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο φαγητο. Μου αρεσουν πολλα φαγητα. Μου αρεσουν τα παντα. Αλλα μ'αρεσει λιγο πιο πολυ το Pad Thai για τεσσερις ημερες.
S: Αρχικα κανεις δεν ηξερε για το Spring Breakers. Προκειται για μια ανεξαρτητη ταινια. Ηταν μια μεγαλη παραγωγη, αλλα ηταν ολα λιγο χαοτικα με τα παντα. Ηταν διαφορετικο!
S: Παω στην Βουλγαρια για το γυρισω. Ειναι μια ταινια δρασης με τον Ehan Hawke, που βασιζεται ππανω στα αυτοκινητα. Προκειται για μια επιδιωξη σε ολοκληρη την ταινια. Ειμαι ενθουσιασμενη με το ειδος που πρεπει να παιξω.
S: Μπορεις να παρεις μια εικονα στο τηλεφωνο σου και στην συνεχεια να το μετατρεψεις σε μια καρτ-ποσταλ και να την στειλεις οπουδηποτε στον κοσμο. Μπορειτε να γραψετε ενα μικρο μηνυμα. Εχουμε ακομα μερικα αρωματα που μπορεις να βαλεις επανω και μετα να τα μυρισεις. Οπως, εαν ειστε στην παραλια υπαρχει μυρωδια απο αντηλιακη λοσιον. Ετσι, εχουν και τα κερια για μια τουρτα γενεθλιων. Ειναι καταληκτικο!!
Σε ευχαριστούμε ... ειναι τέλεια <3
Thanks to everyone who showed up to my surprise Dream Out Loud shopping spree at The Grove Kmart. Each winner received 100 dollar gift card to use, I even showed off my favorite pieces. So much fun!!!!
Σπόιλερ:
Τα παραπανω δημοσιευσε η Selena σε twitter και fb ... μετα από μια βολτα για ψονια με 6 τυχερους θαυμαστες της
εικονες απο το γεγονος:
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Πεμ Απρ 26, 2012 5:01 am
Disney Princess έγραψε:
Alex Russo έγραψε:
Σπόιλερ:
Σε ευχαριστούμε ... ειναι τέλεια <3
Τίποτα ..αν και δεν τη μετεφρασα εγω
Δημοσιευσε στο instagram η Selena “Because you need a best friend that's sings beautifully, another best friend to dance with you and another to listen. Oh and cupcakes... Cupcakes”
Σπόιλερ:
Disney Princess Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Παρ Απρ 27, 2012 5:36 am
“Momma thinks I'm too big to sit on her lap... Never” --> Έγραψε η Σελ. στο twitter μαζι με αυτη την εικόνα...
Σπόιλερ:
Alexandra Russo Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 127 Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2012
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Σαβ Απρ 28, 2012 9:41 am
Αυτη την εβδομαδα το τραγουδι της Hit th Lights ήταν 3ο στα αμερικάνικα charts
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τετ Μάης 02, 2012 9:28 am
O Edgar Cortazar, συνθέτης των ισπανικών τραγουδιών της Selena, δημοσίευσε στο twitter ότι το "Falling Down" θα είναι μέσα στο ισπανικό άλμπουμ της Selena και θα ονομάζεται "Tienes Que Cambiar" Επίσης είπε ότι η Selena θα ηχογραφήσει το Hit The Lights & το Naturally στα Ισπανικά!
Η Selena είναι στον κατάλογο των 100 πιο σέξι γυναικών στον κόσμο από ένα σημαντικό ανδρικό περιοδικό το "FHM"και η Selena εισέρχεται για πρώτη φορά στη θέση με 75 βαθμούς!
*Υπενθυμίζοντας ότι αργότερα μέσα σε αυτό το έτος, η Selena έφτασε την 14η θέση στον κατάλογο στο AskMen!*
"Selena is @postcarding. "Faith" had fun on spring break now "Kid" is getting serious. LOL PS action movies are hard.
Σπόιλερ:
Alexandra Russo Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 127 Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2012
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Σαβ Μάης 12, 2012 6:16 am
Η Selena θα χρειαστεί να φύγει από το ξενοδοχείο Grand Hotel Sofia και να πάει σε άλλο αφού οι φαν ξημεροβραδιάζονται απ'έξω ώστε να εξασφαλίσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες δίχως να την αφήνουν σε ησυχία.Το όνομα του άλλου ξενοδοχείο παραμένει μυστικό για την ασφάλειά της.
πηγή:Selena Gomez Greece
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τρι Μάης 15, 2012 4:08 am
Η βουλγαρική εφημερίδα Off News δημοσίευσε ένα άρθρο που μιλάει για την πιθανή διαδρομή που έκανε η Selena έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ΗΠΑ.Η Selena πέταξε στις Ηνωμένες Πολιτείες την Παρασκευή το πρωί. Μια τοπική εφημερίδα, δήλωσε ότι επέστρεψε χθές, 14, για να συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας "The Getaway" . Παρά την αλλαγή των σχεδίων, οι Φανς του εξακολουθούν να περιμένουν για την εμφάνιση του Justin στη Βουλγαρία μέχρι τις 29 Μαΐου.
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2012
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τετ Μάης 16, 2012 9:39 am
Η Σελινα δημοσιευσε στο twitter αυτη τη φωτο. που την εβγαλε η ξαδερφη της ενω κοιμοταν
Σπόιλερ:
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Σαβ Μάης 19, 2012 1:42 am
Πολλές υποψηφιότητες για τη Selena Gomez.
Καταρχάς έρχονται τα TCA 2012 (Τeen Choice Awards) όπου η Selena είναι υποψίφια σε 3 κατηγορίες: 1)Αγαπημένο Συγκρότημα 2)Αγαπημένο single συγκροτήματος 3)Hot Girl Μορείτε να την ψηφίσετε εδώ --> http://teenchoiceawards.com/
Ακόμα η μπορείτε να ψηφίσετε την Selena ως "Favorite Artist", "Most Infuential Style" και "New Style Icon 2012" για τα βραβεία του Biliboard (εδώ ) πληκτρολογόντας τ όνομα της στην επιλογή "other"
Τέλος ας μην ξεχνάμε τα Popstar Awards στα οποία η Selena έχει προταθεί για τα εξύς βραβεία: 1)movie actress 2) female singer 3)group or duo 4)song 5)music video 6)album 7)tv actress 8)tv show 9)female beauty 10)female style idol 11)celebrity twitter
Είναι αρκετές οι κατηγορίες ... οπότε εσείς σαν Selenators βοηθήστε το είδωλό σας να ανέβει στην κορυφή ( )
Bright angel Wowp lover
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Δευ Μάης 21, 2012 4:14 am
Ψηφίζω Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Α !!!!!!!!!! ελπιζω να τα καταφερουμε
Η Σελινα συμφωνα με την τελευταια της δημοσιευση στο fb - twitter θα μεινει για αλλη μια εβδομαδα στη Βουλγαρια για τα τλευταια γυρισματα της ταινιας "The getaway" και μετα θα επιστρεψει στο σπιτι της .
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τρι Μάης 22, 2012 8:25 am
"Thank you for all of your concerns!! Earthquake was scary but thankfully everyone is ok. Praying for Italy"
^Έγραψε η Selena στο twitter για να καθησηχάσει τους θαυμαστές της καθώς εκείνοι είχαν ανησυχήσει επειδή έγινε ένας πολύ δυνατός σεισμός στη Βουλγαρία
H Selena μαγεύτηκε από την Poli Genova, μία τραγουδίστρια από την Βουλγαρία που εκπροσώπησε την χώρα της στην περσυνή Eurovision. H Selena, που γύριζει την καινούργια της ταινία με τον Ethan Hawke στη Σόφια, πήγε σε ένα πάρτυ στο Yalta Club την Παρασκευή όπου άκουσε την Poli Genova να τραγουδάει το νέο της τραγούδι «Pants Only», το οποίο την εντυπωσίασε και έτσι πήρε βίντεο της παράστασης της. Επίσης πηγές είπαν ότι όλη τη νύχτα τραγουδούσε και χόρευε με τους φίλους και τους φαν της. Σε όλη την ώρα που ήταν στο Club είχε συνολικά 10 σωματοφύλακες μαζί της.
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τρι Μάης 29, 2012 4:34 am
O Justin Bieber πριν λίγες ημέρες ενηλικιώθηκε και τα προβλήματα με την αστυνομία μόλις ξεκίνησαν… Ο νεαρός σταρ καταζητείται από την αστυνομία, αφού φέρεται να επιτέθηκε σε έναν παπαράτσι που παρακολουθούσε τον ίδιο και τη φίλη του, Selena Gomez. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια, όπου ο επίδοξος φωτογράφος προσπάθησε να απαθανατίσει το ζευγάρι. Το λάθος του ήταν ότι πλησίασε πολύ κοντά τον νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος εκνευρίστηκε και του επιτέθηκε στην αρχή λεκτικά για να τον αποθαρρύνει και να φύγει. Ο παπαράτσι επέμεινε και ο Bieber αφήνιασε!και τον χτύπησε.Ακόμα λεγεται πως ο φωτορεπορτερ τραυματησε τη selena στο χειλος ....ομως μπορει να ειναι και απλες φημες. O φωτογράφος κάλεσε την αστυνομία αλλά όταν έφτασε στο εμπορικό, ο Bieber και η Selena είχαν ήδη εξαφανιστεί! Στον “τόπο του εγκλήματος” κατέφτασε και ένα ασθενοφόρο, που μετέφερε τον παπαράτσι στο πλησιέστερο νοσοκομείο, γιατί ένιωθε έντονους πόνους στο στήθος, που προκλήθηκαν από τη διαμάχη του με τον 18χρονο αστέρα. Αυτό θεωρήτε πλημέλημα και η ποινη του δεν θα ειναι μονο καποιο προστημο.
Μετα απο αυτο το γεγονος η Σελινα ευχαριστησε τους θαυμαστες της που ηταν παροντες και τη βοηθησαν αλλα αι που τη στηριζουν γενικοτερα
Φωτογραφιες απο το περιστατικο:
Καλα του έκανε του παπαρατσι .....!!!!!!! Βεβαια δεν καταλαβα πως καταφερε να του φυγει το παπουτσι του αλλα τεσπα...
Βαζελακι μη μιλησεις .... γιατι ειμαι σιγουρη πως παλι θα βρεις κατι για να υπερασπιστεις τους παπαρατσι
Bright angel Wowp lover
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τρι Μάης 29, 2012 9:46 am
Ετσι Τζαστιν πλακωσε τους μη φοβασε τιποτα
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Πεμ Μάης 31, 2012 12:24 am
Disney Princess έγραψε:
Βαζελακι μη μιλησεις .... γιατι ειμαι σιγουρη πως παλι θα βρεις κατι για να υπερασπιστεις τους παπαρατσι
Μα δεν μπορώ να μη μιλήσω...μ'αυτά που βλέπω
Ομως αυτή τη φορά δεν θα πάρω κανενός το μέρος γιατί πολλά ακούγονται όμως δεν ξέρω τι παραγματικά ισχύει. Καταρχάς ο Τζαστιν δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να χτυπήσει τον παπαρατσι ... και ο Τζαστιν και η Selena ήξεραν πολύ καλά τις επιπτώσεις της δηασιμότιτας και αν δεν τους άρεσαν ας μην γίνονταν (διεθνός) διάσημοι.Ο παπαρατσι τη δουλειά του έκανε και η δουλειά του είναι να ενημερώνει τον κόσμο για τους επόνυμους... αν αυτό δεν τους αρέσει ας πρόσεχαν!! Από την άλλη μεριά όμως λέγεται πως ο φωτορεπόρτερ εμπόδιζε το ζευγάρι να φύγει και πως τραυμάτισε τη Selena και οτι όλο αυτό έγινε για μία τεράστια χρηματική αμοιβή.
Τώρα τι να πω....σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει βία ούτε η μια πλεύρα ούτε η άλλη.
Bright angel Wowp lover
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Πεμ Μάης 31, 2012 2:37 am
Alex Russo έγραψε:
Από την άλλη μεριά όμως λέγεται πως ο φωτορεπόρτερ εμπόδιζε το ζευγάρι να φύγει και πως τραυμάτισε τη Selena και οτι όλο αυτό έγινε για μία τεράστια χρηματική αμοιβή.
Ναι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε και ο παπαράτσι κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο... Ο Τζαστιν εχιε ολα τα δικια
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Πεμ Μάης 31, 2012 2:44 am
Αν είχε όλα τα δίκια με το μέρος του δεν θα έφευγε πριν έρθει η αστυνομία
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Παρ Ιουν 01, 2012 1:34 pm
Εντάξει αυτή τη φορά ίσως και να συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου Πως και ετσι...δεν ξερω
Η Σελινα δημοσίευσε την παρακατω φωτογραφια στο twitter
Σπόιλερ:
Because it makes it more manly if I wear glasses, oh and Kat he loves you. Lol"
Alex Russo Admin group
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Δευ Ιουν 04, 2012 12:52 am
Disney Princess έγραψε:
Εντάξει αυτή τη φορά ίσως και να συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου Πως και ετσι...δεν ξερω
Γίνονται και θαύματα
"Home :)":
Θέμα: Απ: Νέα από την ηθοποιό-τραγουδίστρια Τετ Ιουν 06, 2012 1:10 am
Γίνονται...
Selena is @postcarding :
Basia and Selenka at it again
Shooting my Dream Out Loud commercial today
I heart my team :)
Alex Russo Admin group